Meningspeiling

Gaan MUPI's met bewegende beelden op zwart?

Bewegende reclame op een digitale MUPI

De VVAB tekende vorig jaar bezwaar aan tegen een verzamelvergunning voor de tijdelijke plaatsing van digitale MUPI's in de Amsterdamse binnenstad tot 15 juni 2019. De gemeenteraad had echter een motie aangenomen tegen bewegende beelden. Onlangs werd besloten de tijdelijke vergunning in te trekken. JCDecaux stapte naar de rechter en vroeg om een voorlopige voorziening om nog drie maanden extra te kunnen profiteren van de tijdelijke vergunning. De voorzieningenrechter besloot de exploitant deze extra termijn niet te geven. De einddatum bleef 15 juni 2019. Ondertussen heeft JCDecaux nieuwe vergunningen aangevraagd.

De gemeente heeft nog niet besloten deze vergunningen te verlenen. Ook is er door de gemeente nieuw beleid inzake de MUPI's aangekondigd. Hoe moet dat volgens u luiden?

Meer lezen:
[JCDecaux wil nog drie maanden bewegende beelden tonen]

Meningspeiling

[Toon uitslag]

Door in te loggen, kunt u ondermeer uw gegevens beheren. Alleen leden hebben een inlogaccount.

Nog geen lid?

Bent u nog geen lid? Door lid te worden, ontvangt u de email-nieuwsbrief om op te hoogte te blijven van activiteiten van onze vereniging en van ontwikkelingen in de binnenstad. U kunt dan ook reageren op onze artikelen en de pagina's op deze website.
[Lid worden]

Recente meningspeilingen:
[MUPI's in de binnenstad]
[Rode ramen Oude Kerk]
[Vakantieverhuur]
[Terras Aluminiumbrug]
[Badkuip op de stoep]
[Terras Haarlemmerstraat]
[Terras op brug OZ Kolk]
[Heinekenhoek]
[Toegang betalen]
[Terrasuitbreiding]
[Fontein op het Rokin]
[Brugverlichting]
[Spaarbank]
[Nieuwbouw]
[Plezierbootjes]