Opgeven voor een verenigingsactiviteit

Zaterdag 7 april. Andere tijden, de ontvoering van de heren Heineken en Doderer, november 1983

Komend najaar is het alweer 35 jaar geleden dat de geruchtmakende ontvoering van biermagnaat Freddie Heineken en zijn chauffeur Ab Doderer plaats vond. Een zaak die nog steeds tot de verbeelding spreekt, niet in het minst door de publiciteit rond crimineel Willem Holleeder, immer aangeduid als ex-Heinekenontvoerder.
Ten tijde van die ontvoering in november 1983 was Gert van Beek chef van het Bureau Zware Criminaliteit van de Amsterdamse politie. Samen met collega Kees Sietsma gaf hij leiding aan een groot rechercheteam dat deze ontvoeringszaak tot een redelijk goed einde wist te brengen.
Inmiddels gepensioneerd, heeft hij zijn ervaringen in een boek verwerkt, getiteld ‘Meneer Heineken, het is voorbij’. Van Beek was de eerste politieman die de heer Heineken aansprak nadat hij samen met zijn chauffeur Doderer door een Arrestatieteam van de politie in een loods in het westelijke havengebied van Amsterdam was bevrijd.
De presentatie van Gert van Beek laat zien voor welke complexe opdracht de politie stond. Hoe konden ze de geharde ontvoerders te slim af zijn? Hoe hielden ze de vele media op afstand? En welke strategie zouden ze moeten volgen om Heineken en Doderer levend vrij te krijgen. Van Beek vertelt van binnenuit het verhaal van de spraakmakendste ontvoeringszaak die Nederland ooit heeft gekend. Hij zal authentiek beeld- en geluidsmateriaal laten zien en horen, waarmee hij een zeer realistisch beeld van destijds weet op te roepen. Een presentatie die de koude rillingen over de rug doet lopen.
De presentatie vindt plaats op zaterdag 7 april bij Perdu, Kloveniersburgwal 86. Aanvang: 11.00 uur. Inloop: 10.30 uur. Toegang voor VVAB-leden € 10, voor niet-leden € 15.

Ja, ik geef mij op voor deelname aan deze verenigingsactiviteit.

Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met een betalingsverzoek.

Zaterdag 7 april. Andere tijden, de ontvoering van de heren Heineken en Doderer, november 1983
code=7apr-heineken.

Maximaal aantal deelnemers: 80
Nog beschikbaar aantal plaatsen: 69

De aanmelding, zelfs de betaling, is nog geen garantie van deelname, daar dit wordt bepaald aan de hand van de volgorde dat de betalingen binnenkomen op onze rekening. Het dient dus aanbeveling zo snel mogelijk te betalen. Mocht u niet in aanmerking komen voor deelname, dan laten wij dit weten en wordt uw betaling omgaand retour gestort.
Annuleren is mogelijk tot uiterlijk één week voor de activiteit. Stuur dan een email naar de Excursiecommissie. Alleen wanneer u tot uiterlijk één week voor de activiteit hebt geannuleerd, wordt het betaalde geld teruggestort. Er wordt uiteraard geen geld terugbetaald als u onverhoopt niet komt opdagen.

Opgave Formulier
Naam: (*)
Man Vrouw
Ik ben lid van de VVAB:
Adres:
Postcode en plaats:
Telefoon: (*)
Email-adres: (*)
Bevestig email-adres: (*)
Op dit emailadres krijgt u een bevestiging van uw aanmelding.
Aantal deelnemers: (*) x € 10,- voor leden, € 15,- voor niet-leden
Naam 2e deelnemer: Is lid
Email-adres 2e deelnemer:
Eventuele opmerkingen:
Helaas worden we geplaagd door spam. Als beveiliging vragen wij u de automatisch gegenereerde code in te vullen:

De Vereniging Vrienden van de Amsterdamse Binnenstad is gevestigd:
Aalsmeerder Veerhuis, Sloterkade 21, 1058 HE Amsterdam
Tel.: 020 6172735
Email:
Het emailadres van de Excursiecommissie is:

Email this to someone Deel deze pagina!

Hoe te betalen

Er dient vooraf betaald te worden door geld over te boeken op de rekening van de Excursiecommissie, bankrekening NL96 INGB 0000 711 533 (dus niet de contributierekening!!!) ten name van 'Ver Vrienden van de Amsterdamse Binnenstad'
o.v.v. uw naam en eventueel de namen van andere personen die u aangemeld hebt en naam en datum van de activiteit.