Opgeven voor een verenigingsactiviteit

Zaterdag 22 juli. Zomer-excursie naar Steigereiland (1ste excursie)

Onze tweede zomer-excursie brengt ons naar Steigereiland; een van de eilanden van IJburg, de achtertuin van Amsterdam. In 2010 heeft de gemeente Amsterdam daar steigers gerealiseerd voor drijvende woningen, waarvan een deel voor zelfbouwkavels. Kim Hesper vertelt vanuit haar rol als toenmalige toezichthouder bij dit project over het achterliggende bouwproces met zijn diverse onverwachte problemen en de creatieve oplossingen. Ook kunt u zien wat vrije architectuur oplevert. Kim belicht alle aspecten die bij een dergelijk project komen kijken, de technische informatie en wijdt uit met achtergrondverhalen en natuurlijk de leuke anekdotes die daarbij horen.
Wij verzamelen vanaf 10.30 uur in cafe Vrijburcht waar de excursie om 11.00 uur stipt begint. Café Vrijburcht ligt aan het eind van de Jan Olphert Vaillantlaan (1086XZ) op Steigereiland: tramhalte Vennepluimstraat van lijn 26 vanaf het CS.
De groepsgrootte is 15, dus wees er snel bij. Bij voldoende belangstelling is er een tweede excursie om 13 uur. Het wordt een kalme wandeling van 3 à 4 kilometer, maar kwiek in de botten is wel een vereiste.

Deze excursie heeft al plaatsgevonden. Het is dus niet mogelijk om u zich voor deze excursie op te geven.

[Agenda]

Email this to someone Deel deze pagina!