Opgeven voor een verenigingsactiviteit

Zaterdag 22 juli. Zomer-excursie naar Steigereiland (1ste excursie)

Onze tweede zomer-excursie brengt ons naar Steigereiland; een van de eilanden van IJburg, de achtertuin van Amsterdam. In 2010 heeft de gemeente Amsterdam daar steigers gerealiseerd voor drijvende woningen, waarvan een deel voor zelfbouwkavels. Kim Hesper vertelt vanuit haar rol als toenmalige toezichthouder bij dit project over het achterliggende bouwproces met zijn diverse onverwachte problemen en de creatieve oplossingen. Ook kunt u zien wat vrije architectuur oplevert. Kim belicht alle aspecten die bij een dergelijk project komen kijken, de technische informatie en wijdt uit met achtergrondverhalen en natuurlijk de leuke anekdotes die daarbij horen.
Wij verzamelen vanaf 10.30 uur in cafe Vrijburcht waar de excursie om 11.00 uur stipt begint. Café Vrijburcht ligt aan het eind van de Jan Olphert Vaillantlaan (1086XZ) op Steigereiland: tramhalte Vennepluimstraat van lijn 26 vanaf het CS.
De groepsgrootte is 15, dus wees er snel bij. Bij voldoende belangstelling is er een tweede excursie om 13 uur. Het wordt een kalme wandeling van 3 à 4 kilometer, maar kwiek in de botten is wel een vereiste.

Ja, ik geef mij op voor deelname aan deze verenigingsactiviteit.

Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met een betalingsverzoek.

Zaterdag 22 juli. Zomer-excursie naar Steigereiland (1ste excursie)
code=22jul-steigereiland.

Maximaal aantal deelnemers: 15
Nog beschikbaar aantal plaatsen: 10

De aanmelding, zelfs de betaling, is nog geen garantie van deelname, daar dit wordt bepaald aan de hand van de volgorde dat de betalingen binnenkomen op onze rekening. Het dient dus aanbeveling zo snel mogelijk te betalen. Mocht u niet in aanmerking komen voor deelname, dan laten wij dit weten en wordt uw betaling omgaand retour gestort.
Annuleren is mogelijk tot uiterlijk één week voor de activiteit. Stuur dan een email naar de Excursiecommissie. Alleen wanneer u tot uiterlijk één week voor de activiteit hebt geannuleerd, wordt het betaalde geld teruggestort. Er wordt uiteraard geen geld terugbetaald als u onverhoopt niet komt opdagen.

Opgave Formulier
Naam: (*)
Man Vrouw
Ik ben lid van de VVAB:
Adres:
Postcode en plaats:
Telefoon: (*)
Aantal deelnemers: (*) x € 10,- voor leden, € 15,- voor niet-leden
Naam 2e deelnemer: Is lid
Eventuele opmerkingen:
Email-adres: (*)
Bevestig email-adres: (*)
Op dit emailadres krijgt u een bevestiging van uw aanmelding.
Helaas worden we geplaagd door spam. Als beveiliging vragen wij u de automatisch gegenereerde code in te vullen:

De Vereniging Vrienden van de Amsterdamse Binnenstad is gevestigd:
Aalsmeerder Veerhuis, Sloterkade 21, 1058 HE Amsterdam
Tel.: 020 6172735
Email:
Het emailadres van de Excursiecommissie is:

Email this to someone Deel deze pagina!

Hoe te betalen

Er dient vooraf betaald te worden door geld over te boeken op de rekening van de Excursiecommissie, bankrekening NL96 INGB 0000 711 533 (dus niet de contributierekening!!!) ten name van 'Ver Vrienden van de Amsterdamse Binnenstad'
o.v.v. uw naam en eventueel de namen van andere personen die u aangemeld hebt en naam en datum van de activiteit.