Inloggen

Voer uw gebruikersnaam (=emailadres) in en het wachtwoord dat u eerder heeft opgegeven.

Deze website maakt gebruik van cookies, maar alleen wanneer u bent ingelogd en met het doel uw inloggegevens op te slaan Op die manier blijft u ingelogd en hoeft u niet steeds opnieuw in te loggen.

Als u bent ingelogd, kunt u uw persoonlijk profiel bekijken en wijzigen.

Geen account? Wordt lid!

Hebt u geen account en wilt u zich registreren? Wordt dan lid van onze vereniging! Door lid te worden, krijgt u niet alleen een abonnement op ons tijdschrift Binnenstad, maar ook een account voor deze website. Bij uw aanmelding geeft u aan of u een account wilt hebben en u zich tevens wilt abonneren op onze elektronische nieuwsbrief. Daardoor blijft u op de hoogte van onze activiteiten.
[Ik wil een account]

Ik ben al lid en wil een (nieuw) emailadres doorgeven

Indien u al lid bent maar uw (nieuwe) emailadres niet bij ons bekend is (check 'wachtwoord vergeten') kunt u uw emailadres wijzigen. Log in en klik op uw naam om uw profiel te bekijken. Als u denkt geen account te hebben, kunt u het beste even contact met ons opnemen. Wij lossen dan uw probleem op zodat u alsnog de nieuwsbrief krijgt.
[Ik wil mijn emailadres doorgeven]

Problemen? Stuur een email naar Vereniging Vrienden van de Amsterdamse Binnenstad.

Helpt u mee door lid te worden?

De VVAB telt circa 3.000 leden. Hoe meer leden wij hebben, hoe meer wij kunnen doen om het historische stadsgezicht van Amsterdam, in het bijzonder de binnenstad, in stand te houden.

[Ik wil lid worden]

Wachtwoord vergeten?

Hebt u een account, maar bent u uw wachtwoord vergeten? Uw accountnaam is uw emailadres. Check uw account en laat uw wachtwoord per email toesturen. [Wachtwoord vergeten]