Op 23 maart 2006 verschijnt:

Geurt Brinkgreve: Mozaïek van mijn leven - Herinneringen 1917-2005

Geurt Brinkgreve (1917-2005) kijkt in deze bundel terug op zijn leven. Op zijn jeugd in Bunnik en Voorschoten, zijn opleiding in Den Haag, Budapest en Rome, zijn werk als medailleur en beeldhouwer, zijn korte loopbaan in de lokale politiek, zijn leven in de monumentenzorg en op zijn rol als huisvader, hoofd van een gezin.

De twee dochters Clara en Christien hebben de tekst die Geurt Brinkgreve nog met de vulpen uitgeschreven en vlak voor zijn dood voltooid had, bezorgd. De illustraties die zij daarbij hebben uitgezocht zijn afkomstig uit het rijke familiearchief en het portfolio van Sjuwke Brinkgreve-Kunst.

160 pp., rijk geïllustreerd
Prijs f. 20,-.

Aanbieding: Als lezer van ons tijdschrift ontvangt u bij voorintekening f. 2,50 korting op het boek. U kunt zich hiervoor intekenen door f. 17,50 over te maken op rekeningnummer 43.85.094 t.n.v. Uitgevrij Het Spinhuis Amsterdam. Deze aanbieding is geldig t/m 23 maart 2006. Vermeld daarbij uw naam en adresgegevens + 'Binnenstad'. U krijgt het boek dan thuisgestuurd zonder bijkomende portokosten.

(Uit: Binnenstad 215, februari 2006)

Door in te loggen, kunt u ondermeer uw gegevens beheren. Alleen leden hebben een inlogaccount.

Reacties

Er zijn momenteel nog geen reacties op dit artikel.

Alleen als u bent ingelogd, kunt u een reactie plaatsen.