Oproep nieuwe leden Excursiecommissie

De excursiecommissie heeft behoefte aan een of twee nieuwe leden. Als u het leuk vindt om excursies en lezingen te organiseren, meld u dan aan bij de excursiecommissie. Het werk van de excursiecommissie bestaat uit maandelijks een uur bijeenkomen (meestal een uur voor de maandelijkse VVAB-borrel in de Zuiderkerk) en uit het organiseren van excursies en lezingen. Vaak gebeurt dit in koppels van commissieleden. Ook de ontvangst en begeleiding bij lezingen en excursies behoort tot de taken van het commissielid.

Commissieleden geven niet zelf lezingen of rondleidingen, daar nodigen we per activiteit iemand voor uit. Het is een pré als men over contacten beschikt bij gemeente en andere organisaties om een ingang te hebben voor excursies en lezingen. De excursies en lezingen kunnen gaan over een breed scala aan onderwerpen, alle uiteraard Amsterdam betreffende en interessant voor de leden van de VVAB.

De commissie opereert zelfstandig, de interesses van de commissieleden zijn leidend. Ideeën worden ingebracht in de maandelijkse vergadering en in overleg verder opgepakt en ontwikkeld door een koppel van commissieleden. We streven ernaar één keer per maand een activiteit te organiseren. Spreekt dit u aan, stuurt ons dan een bericht met contactgegevens zodat wij een afspraak kunnen maken.

Peter Poelstra - voorzitter excursiecommissie VVAB

[Contactformulier]

Door in te loggen, kunt u ondermeer uw gegevens beheren. Alleen leden hebben een inlogaccount.