Agenda

Voorlopig geen VVAB-borrels

Elke derde woensdag van de maand, vanaf 17.30 uur, vindt onze maandelijkse borrel plaats. Tijdens de maandelijkse VVAB-borrel worden actuele onderwerpen besproken en kunt u kennismaken met verenigingsleden.
De borrels kunnen momenteel helaas geen doorgang vinden vanwege de coronacrisis. Dat betekent dat de eerstvolgende borrel naar wij hopen in 2021 kan plaatsvinden. Meer informatie volgt.

U hoeft zich voor deze activiteit niet in te schrijven.

Excursies en lezingen

Amsterdam Cursus

In deze cursus gegeven door Walther Schoonenberg wordt een schets gegeven van de geschiedenis, architectuurgeschiedenis en stedenbouw van de historische binnenstad van Amsterdam. De cursus vindt plaats op een historische locatie in de binnenstad en is bedoeld voor alle Amsterdam-liefhebbers die hun stad beter willen kennen.

Vanwege de verscherpte Coronamaatregelen is het aantal deelnemers teruggebracht en zijn maatregelen genomen om veilig aan de cursus te kunnen deelnemen.

De cursus wordt gegeven in de periode vanaf februari 2021. Er zijn nu avonden geprikt in de periode februari-april 2021.

[Info over de cursus]

Inschrijving en deelname

De deelname wordt bepaald aan de hand van de betalingen. Vol = vol. Als u zich voor een activiteit opgeeft, krijgt u een automatische email met betaalinstructies. Bij over-inschrijving laten wij dit weten en wordt uw betaling retour gestort.
Annuleren is mogelijk tot een week voor de activiteit. Stuur tijdig - via het contactformulier - het annuleringsbericht naar de Excursiecommissie, dan wordt uw betaling teruggestort.

Werf 5 leden voor de vereniging en win een dialezing!

Op verzoek geeft Walther Schoonenberg een dialezing, bijvoorbeeld over de restauratie van de binnenstad in de jaren zestig en zeventig of over het behoud van de Jordaan. U komt hiervoor gratis in aanmerking wanneer u minimaal vijf leden voor de vereniging werft. Hoe? Door uw vrienden of familieleden te vragen bijgaand formulier in te vullen. U kunt ook aan cadeauabonnement geven. Laat het aan ons weten.
I.v.m. de coronacrisis is een huiskamerbijeenkomst momenteel niet mogelijk. Het is wel mogelijk de dialezing digitaal, via het programma ZOOM, aan u voor te dragen. De nieuwe door u geworven leden zullen dan eveneens worden uitgenodigd.

Door in te loggen, kunt u ondermeer uw gegevens beheren. Alleen leden hebben een inlogaccount.

Opgeven

U kunt zich voor de excursies en lezingen opgeven door het formulier in te vullen (zie verwijzing onderaan elke activiteit).
Op de hoogte blijven?
Zorg ervoor dat u de Nieuwsbrief ontvangt. Leden krijgen de nieuwsbrief als zij zich daarvoor opgeven, bij hun aanmelding of via het secretariaat.

Excursiecommissie

Excursies en andere activiteiten worden georganiseerd door de Excursiecommissie.
De Excursiecommissie bestaat uit Wouter Amesz, Bert Hamming, Govert Janssen en Peter Poelstra (voorzitter).

Contact

Als u contact wilt op de dag van de excursie dan kunt de excursieleider bellen: 06 1309 2496.

Hebt u suggesties of vragen? Gebruik dan a.u.b. het contactformulier.

Geef een cadeau- abonnement weg

Bent u al lid? Geef dan een kennis een cadeauabonnement.