Opgeven voor een verenigingsactiviteit

Vrijdag 15 december. Kijk Amsterdam 1700-1800, de mooiste stadsgezichten

De Dam, de grachten, de kerken en pleinen, de Amstel en het IJ. Het is allemaal onmiskenbaar Amsterdam. Voor het eerst is er een overzichtstentoonstelling van tekeningen van Amsterdam uit de periode 1700-1800. De tekeningen laten een bijzondere levendige stad zien. De 18de eeuw was een relatief welvarende periode. We zien een stad waar wordt gehandeld en gewandeld. Waar koetsen en karren over de keien ratelen en schuiten worden volgeladen. Het getekende stadsgezicht maakte een ongeevenaarde bloei door en geen stad werd zo vaak getekend als Amsterdam. Bekende kunstenaars als Jacob Cats, Reinier Vinkeles en Jan de Beyer namen er uitgebreid de tijd voor om hun stad tot in detail vast te leggen. Zie ook het artikel over deze tentoonstelling in het laatste nummer van Binnenstad.
De VVAB geeft haar leden de gelegenheid om onder deskundige begeleiding van een gids deze tentoonstelling te komen bekijken.
Datum: vrijdag 15 december. Verzamelplaats: cafe Stadsarchief, Vijzelstraat, voor de koffie. Inloop: 10.30 uur. Aanvang rondleiding: 11.00 uur. Indien nodig worden er twee groepen gevormd van maximaal 15 deelnemers.
Leden: E 10,-, niet-leden E 15,-. Let op: Dit betreft de kosten van de rondleiding. De deelnemers dienen zelf de toegang tot de expositie te voldoen. Deze is gratis is voor museumjaarkaarthouders.

Ja, ik geef mij op voor deelname aan deze verenigingsactiviteit.

Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met een betalingsverzoek.

Vrijdag 15 december. Kijk Amsterdam 1700-1800, de mooiste stadsgezichten
code=15dec-stadsarchief.

Maximaal aantal deelnemers: 30
Nog beschikbaar aantal plaatsen: 2

De aanmelding, zelfs de betaling, is nog geen garantie van deelname, daar dit wordt bepaald aan de hand van de volgorde dat de betalingen binnenkomen op onze rekening. Het dient dus aanbeveling zo snel mogelijk te betalen. Mocht u niet in aanmerking komen voor deelname, dan laten wij dit weten en wordt uw betaling omgaand retour gestort.
Annuleren is mogelijk tot uiterlijk één week voor de activiteit. Stuur dan een email naar de Excursiecommissie. Alleen wanneer u tot uiterlijk één week voor de activiteit hebt geannuleerd, wordt het betaalde geld teruggestort. Er wordt uiteraard geen geld terugbetaald als u onverhoopt niet komt opdagen.

Opgave Formulier
Naam: (*)
Man Vrouw
Ik ben lid van de VVAB:
Adres:
Postcode en plaats:
Telefoon: (*)
Email-adres: (*)
Bevestig email-adres: (*)
Op dit emailadres krijgt u een bevestiging van uw aanmelding.
Aantal deelnemers: (*) x € 10,- voor leden, € 15,- voor niet-leden
Naam 2e deelnemer: Is lid
Email-adres 2e deelnemer:
Eventuele opmerkingen:
Helaas worden we geplaagd door spam. Als beveiliging vragen wij u de automatisch gegenereerde code in te vullen:

De Vereniging Vrienden van de Amsterdamse Binnenstad is gevestigd:
Aalsmeerder Veerhuis, Sloterkade 21, 1058 HE Amsterdam
Tel.: 020 6172735
Email:
Het emailadres van de Excursiecommissie is:

Email this to someone Deel deze pagina!

Hoe te betalen

Er dient vooraf betaald te worden door geld over te boeken op de rekening van de Excursiecommissie, bankrekening NL96 INGB 0000 711 533 (dus niet de contributierekening!!!) ten name van 'Ver Vrienden van de Amsterdamse Binnenstad'
o.v.v. uw naam en eventueel de namen van andere personen die u aangemeld hebt en naam en datum van de activiteit.